SYKSYN AUKIOLOAJAT JA MAJOITUSHINNAT

Wanhan Veteraanin kriha-tukikohdan messiravintola on avoinna yleisölle 29.11.2021 jälkeen vain tilauksesta. Majoituspalveluita saatavilla koko viikon.

Wanhan Veteraanin museo ja sen näyttelyt ovat avoinna 29.11.2021 jälkeen vain tilauksesta ryhmille. Ryhmävaraukset museoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai puh. 040 158 8115

Kriha-tukikohta CAMP HAMINA Wanhan Veteraanin pihalla on onnen omiaan kokoontumis-, kokous- tai koulutuspaikkana 40 hengen majoitustiloineen, saunoineen ja 40-paikkaisine messiravintoloineen mille tahansa porukalle. Ja kohtahan pikkujoulukausikin alkaa! Tiedustelut ja varaukset Wanhan Töpinä, Reima Uusitalo, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  puh. 040 556 3245

Majoitushinnat alkaen 45 eur/yö/hlö, kun neljä henkeä huoneessa tai ryhmän koko yli viisi henkeä kaikilta sama, 3 hlöä / huone hinta 47 eur/hlö, 2 hlöä / huone hinta 50 eur/hlö, 1 hlö / huone, hinta 70 euroa. Kaikkiin huonehintoihin sisältyy aamiainen. Tukikohdan majoitusvaraukset suoraan ajantasaisella varauslomakkeella netissä etusivulla www.rvpk.fi

Alustavat varaukset esim. seuraavalle vuodelle tai muuten pitkän ajan päähän kannattaa tehdä operaattori Reima Uusitalolle puhelimella tai sähköpostilla.

Jäsenyhdistykset

Haminassa perustettiin 27.9.2017 Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön Perinnekeskus ry suunnittelemaan ja hallinnoimaan perinnekeskus Wanhan Veteraanin toimintaa.

Perustajajäseniä ovat:

Suomen Rauhanturvaajaliitto, Kymenlaakson Rauhanturvaajat, Haminan-Vehkalahden Sotaveteraanit ja RUK:n Oppilaskunnan Kannatusyhdistys.

Muut jäsenet (25):

Kymenlaakson Sotaveteraanipiiri, Kotkan Sotaveteraanit, Karhulan-Kymin Sotaveteraanit, Kymenseudun Lottaperinneyhdistys, Etelä-Kymenlaakson Sotilaspoikien Perinnekilta, Maanpuolustusnaisten liitto Kymenlaakson piiri, Haminan Maanpuolustusnaiset, Kotkan Maanpuolustusnaiset, Naisten Valmiusliiton Kaakkois-Suomen alueneuvottelukunta, Haminan Sotilaskotiyhdistys, Kymen Jääkäripataljoonan kilta, Salpalinjan Perinneyhdistys, Kymenlaakson Reserviupseeripiiri, Haminan Reserviupseerikerho, Kymenlaakson Reserviläiset, Haminan Reserviläiset, Amalia ja Jaakko Lehtiön Rahasto/Jaakko Lehtiön Rahaston Kannatusyhdistys, Perinneyhdistys Kuneitran Kojootit, Päijät-Hämeen Rauhanturvaajat, Hölkkäri on Web, Hamina Tattoon Ystävät, Asekerho 93, Haminan Suomalainen Kerho, Kotkan Reserviupseerikerho ja Haminan Rotaryklubi.

Liity jäseneksi

Rauhanturvaajat
Sotaveteraanit
RUK:n Oppilaskunnan Kannatusyhdistys
KYMJP:n kilta
Etelä-Kymenlaakson Sotilaspoikien perinnekilta
Haminan seudun Reserviläiset
Haminan Sotilaskotiyhdistys
Hamina Tattoon Ystävät
Päijät-Hämeen Rauhanturvaajat
Lottaperinneyhdistys
Reserviupseerit
Maanpuolustusnaiset

Aukioloajat Opening hours

 

MUSEO

Auki vain ryhmille tilauksesta 19.9.-20.11.

MESSIRAVINTOLA  

Messi avoinna tilauksesta

Seuraa meitä muualla verkossa

Facebook
Twitter
Instagram

Pääsymaksut Tickets

 • Aikuiset 12€           
 • Adults 12€
 • Nuoret 7-18 vuotta, varusmiehet, kriisinhallintaveteraanit ja eläkeläiset 8€       
 • Youth b/w 7 and 18, and pensioners 8€
 • Lapset alle 7 vuotta ilmaiseksi     
 • Children under 7 for free
 • Perhelippu 28€     
 • Family ticket 28€
 • Sotiemme 1939-45 veteraanit ilmaiseksi
 • Ryhmäesittely tilauksesta/pyydettäessä. Joka kymmenes ryhmän jäsen ilmaiseksi, muut maksavat lipun hinnan henkilökohtaisesti. Opastus max 20 hengelle 30,- euroa.
 • Guided tour for groups 30€
 • Olemme Museokortti -kohde 

Yhteystiedot Address

Wanha Veteraani
Kadettikoulunkatu 7, 49400 Hamina

Tiedustelut:

Museo:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   
044 986 2225

Camp Hamina:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

0405563245

Meitä tukevat

Meitä tukevat