Wanhan Veteraanin opaskoulutus 18.-19.5.2019

Wanhan Veteraanin opaskoulutus 18.-19.5.2019 jäsenyhdistysten jäsenille!

Wanha Veteraani, Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus, on Haminassa auki kesä-, heinä- ja elokuun ti -su klo 10.-16. Tavoite on, että paikalla olisi päivittäin kaksi opasta / valvojaa. Siksi tarvitsemme joukkoomme kaikki entiset ja paljon myös uusia oppaita.

Opaskoulutus järjestetään Wanhassa Veteraanissa la-su 18.-19.5.2019 kello 11. – 14. Ensimmäisenä päivänä perehdytään suomalaiseen Waffen SS-vapaaehtoispataljoonaan, kouluttajana Veljesapu ry:stä aiheen asiantuntija Jari Saurio. Toisena päivänä käydään läpi Lauri Törnin elämänvaiheita ja kerrataan hieman myös rauhanturvanäyttelyn sisältöä, kouluttajina Wanhan Veteraanin omat voimat. Turvallisuusnäkökohtia selvittelee Arto Lahtinen, EKAMIN turvallisuusalan lehtori. Koulutukset ovat samalla mahtavia luentoja aiheisiin.

Ilmoittaudu talkoo- ja opastuspäällikkö Juha Kaarolle mielellään 15.5. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 546 1701. Tiedustelut myös näyttelypäällikkö Ismo Flink Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 050 534 6225.

Jäsenyhdistykset

Haminassa perustettiin 27.9.2017 Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön Perinnekeskus ry suunnittelemaan ja hallinnoimaan perinnekeskus Wanhan Veteraanin toimintaa.

Perustajajäseniä ovat:

Suomen Rauhanturvaajaliitto, Kymenlaakson Rauhanturvaajat, Haminan-Vehkalahden Sotaveteraanit ja RUK:n Oppilaskunnan Kannatusyhdistys.

Muut jäsenet (25):

Kymenlaakson Sotaveteraanipiiri, Kotkan Sotaveteraanit, Karhulan-Kymin Sotaveteraanit, Kymenseudun Lottaperinneyhdistys, Etelä-Kymenlaakson Sotilaspoikien Perinnekilta, Maanpuolustusnaisten liitto Kymenlaakson piiri, Haminan Maanpuolustusnaiset, Kotkan Maanpuolustusnaiset, Naisten Valmiusliiton Kaakkois-Suomen alueneuvottelukunta, Haminan Sotilaskotiyhdistys, Kymen Jääkäripataljoonan kilta, Salpalinjan Perinneyhdistys, Kymenlaakson Reserviupseeripiiri, Haminan Reserviupseerikerho, Kymenlaakson Reserviläiset, Haminan Reserviläiset, Amalia ja Jaakko Lehtiön Rahasto/Jaakko Lehtiön Rahaston Kannatusyhdistys, Perinneyhdistys Kuneitran Kojootit, Päijät-Hämeen Rauhanturvaajat, Hölkkäri on Web, Hamina Tattoon Ystävät, Asekerho 93, Haminan Suomalainen Kerho, Kotkan Reserviupseerikerho ja Haminan Rotaryklubi.

Liity jäseneksi

Rauhanturvaajat
Sotaveteraanit
RUK:n Oppilaskunnan Kannatusyhdistys
KYMJP:n kilta
Etelä-Kymenlaakson Sotilaspoikien perinnekilta
Haminan seudun Reserviläiset
Haminan Sotilaskotiyhdistys
Hamina Tattoon Ystävät
Päijät-Hämeen Rauhanturvaajat
Lottaperinneyhdistys
Reserviupseerit
Maanpuolustusnaiset

Aukioloajat

 

MUSEO

29.11.2021 alkaen

Avoinna ryhmille tilauksesta.

MESSIRAVINTOLA  

29.11.2021 alkaen

 

Tilausravintolana

Seuraa meitä muualla verkossa

Facebook
Twitter
Instagram

Pääsymaksut

  • Aikuiset 12€ 
  • Nuoret 7-18 vuotta, varusmiehet, kriisinhallintaveteraanit ja eläkeläiset 8€
  • Lapset alle 7 vuotta ilmaiseksi
  • Perhelippu 28€
  • Sotiemme 1939-45 veteraanit ilmaiseksi
  • Ryhmäesittely tilauksesta/pyydettäessä. Joka kymmenes ryhmän jäsen ilmaiseksi, muut maksavat lipun hinnan henkilökohtaisesti. Opastus max 20 hengelle 30,- euroa.
  • Olemme Museokortti -kohde 

Yhteystiedot

Wanha Veteraani
Kadettikoulunkatu 7, 49400 Hamina

Tiedustelut:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   
044 986 2225

Meitä tukevat

Meitä tukevat