Tietosuojalauseke

Millä tahansa sivulla vieraillessasi jätät elektronisia jälkiä, joista näkee kulkemasi polun; esimerkiksi IP-osoitteen ja domain-nimen. Käytämme näitä tietoja ymmärtääksemme ja tulkitaksemme paremmin rvpk.fi-sivuston liikennettä ja siten kehittääksemme sivustomme standardeja asiakkaidemme eduksi.

Evästekäytäntö 

Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivustoillamme. Hyödynnämme tässä prosessissa standardimuotoisia ulkopuolisia evästeitä, jotka keräävät tietoja verkkokäyttäytymisestäsi, kun käyt sivustoillamme. Seuraamme myös sitä, kuinka usein käyt verkkosivustoillamme. Keräämämme tiedot ovat nimettömiä eivätkä yksilöi sinua henkilönä, paitsi jos täytät lomakkeen, vastaat kyselyyn tai tilaat sähköpostihälytyksiä verkkosivustoillamme tarjotun palvelun kautta. 

Jos et hyväksy tätä käytäntöä, lopeta verkkosivustomme käyttö.

Mitä seuraamme 

Emme käytä verkkosivustoillamme yksityisyyttä loukkaavia evästeitä, jotka keräävät henkilötietoja. Käytämme alan standardimuotoisia ulkopuolisia evästeitä, kuten Google Analyticsia, seuraamaan verkkokäyttäytymistäsi ja keräämään yhdistettyjä tilastotietoja seuraavasti: 

Seuraamme verkkosivustojemme käyntien määrää, kunkin kävijän tulopaikkaa (eli verkkosivua, josta tulit verkkosivustollemme) ja kunkin kävijän poistumispaikkaa (eli verkkosivua, jolle menet verkkosivustomme jälkeen). 

IP-osoitteeseesi yhdistettyä evästettä säilytetään laitteellasi enintään kaksi (2) vuotta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselain tallentaa laitteellesi. Niiden avulla voimme seurata, palaatko verkkosivustoillemme.

Evästeiden hallinta 

Evästeemme eivät tallenna taloudellisia tietoja tai tietoja, joista voi tunnistaa sinut suoraan (kuten nimeä tai osoitetta). Evästeiden avulla verkkosivustomme saavat vain tietoja verkkokokemuksestasi. Jos et halua meidän seuraavan näitä tietoja, voit asettaa selaimesi hylkäämään evästeet. Katso ohjeet evästeiden poistamiseen ja hylkäämiseen Internet-selaimesi käyttöohjeista. Huomaa, että evästeiden hylkääminen voi vaikuttaa verkkosivustojen käyttökokemukseen ja estää sinua hyödyntämästä joitakin sivujen toimintoja ja palveluja.

Ulkopuoliset evästeet 

Käyttäessäsi sivustoamme saatat nähdä ulkopuolista sisältöä, kuten esimerkiksi Google Maps -palvelun avulla esitettävän toimipaikkakartan. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua toimintaamme ja jakaa tietoja muille sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Tätä sisältöä näytetään, jotta voimme toimittaa sinulle ajantasaista, huolellisesti valikoitua tietoa, jonka arvelemme kiinnostavan sinua. Tällöin nämä ulkopuoliset sisällöntuottajat voivat kuitenkin tallentaa laitteellesi sellaisia evästeitä, joita emme voi valvoa. Sen vuoksi suosittelemme, että tarkastat tällaiset ulkopuoliset verkkosivustot ja niiden yksityisyyskäytännöt, jos haluat lisätietoja niiden evästeistä ja evästeiden hallinnasta.

Evästeet sivustollamme

Sivustomme voi eri aikoina sisältää linkkejä ulkopuolisille verkkosivustoille. Jos seuraat linkkiä tällaiselle ulkopuoliselle verkkosivustoille, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat yksityisyys- ja evästekäytäntönsä ja että me emme ole missään vastuussa niiden käytännöistä. Tarkasta näiden verkkosivustojen käytännöt ennen kuin lähetät niihin henkilötietoja. 

Alla on esimerkkejä  käytetyistä evästeistä sekä tietoa niiden tarkoituksesta ja muuta hyödyllistä tietoa. Huomaa kuitenkin, että jos päätät siirtyä ulkopuolisille verkkosivustoille, alla oleva luettelo evästeistä ei ehkä ole kattava.

Google-analytics.com 

Tyyppi 
Ulkopuolinen eväste, Google Inc. 

Tarkoitus 
Google Analytics tallentaa evästeitä, joiden avulla voimme seurata sivustoillamme olevien sivujen ja palvelujen käyttöä. 

Mitä tietoja tallennetaan? 
Käynnin kesto, näytetyt sivut, sijainti, käyttöjärjestelmä, selain, saapumispolku, käyntikerran numero 

Yhteys henkilötietoihin? 
Ei 
Evästeen tyyppi? 
Pysyvä 

Pysyvä? 
2 vuotta 

Ulkopuoliset evästeet? 
Kyllä, Google Inc. 

Googleadservices.com 


Tyyppi 
Ulkopuolinen eväste, Google Inc. 

Tarkoitus 
Konversion seuranta 

Mitä tietoja tallennetaan? 
Näytetty sisältö, käytetty laite/sovellus, mainosvuorovaikutus, saapumispolku 

Yhteys henkilötietoihin 
Ei 

Evästeen tyyppi? 
Pysyvä 
Pysyvä? 
2 vuotta 

Ulkopuoliset evästeet? 
Kyllä, Google Inc 

Twitter.com 

Tyyppi 
Ulkopuolinen eväste, Twitter.com 

Tarkoitus 
Seuraa napsautuksia ja Twitter-syötteessä jakamista. Seuraa käyttäytymistä ja rakentaa käyttäjän sosiaalista profiilia 
Mitä tietoja tallennetaan? 
Napsautukset ja jaot Twitteriin. Vieraillut sivut, näytetty sisältö 

Yhteys henkilötietoihin 
Ei 

Evästeen tyyppi? 
Pysyvä 

Pysyvä? 
18 kuukautta 
Ulkopuoliset evästeet? 
Kyllä, Twitter

Muutokset tähän käytäntöön 

Kaikki muutokset, joita teemme tähän käytäntöön, julkaistaan tällä sivulla.

Jäsenyhdistykset

Haminassa perustettiin 27.9.2017 Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön Perinnekeskus ry suunnittelemaan ja hallinnoimaan perinnekeskus Wanhan Veteraanin toimintaa. Perustajajäseniä ovat Suomen Rauhanturvaajaliitto, Kymenlaakson Rauhanturvaajat, Haminan-Vehkalahden Sotaveteraanit ja RUK:n Oppilaskunnan Kannatusyhdistys.

Kymenseudun Lottaperinneyhdistys, Haminan Maanpuolustusnaiset, Haminan Reserviupseerikerho, Etelä-Kymenlaakson Sotilaspoikien Perinnekilta, Kymen Jääkäripataljoonan kilta, Kotkan Maanpuolustusnaiset, Etelä-Kymen Kadettipiiri, Perinneyhdistys Kuneitran Kojootit, Päijät-Hämeen Rauhanturvaajat, Salpalinjan Perinneyhdistys, Kymenlaakson Reserviupseeripiiri, Kymenlaakson Reserviläiset, Haminan Reserviläiset, Kotkan Sotaveteraanit, Amalia ja Jaakko Lehtiön Rahasto/Jaakko Lehtiön Rahaston Kannatusyhdistys, Karhulan-Kymin Sotaveteraanit ja Haminan Sotilaskotiyhdistys ovat liittyneet jäseniksi perinnekeskukseen.

Liity jäseneksi

Home Logo 01
Home Logo 02
Home Logo 03
Home Logo 04
Home Logo 05
Home Logo 06
L10

Aukioloajat

Syyskuusta 2018 toukokuun loppuun 2019 olemme avoinna ryhmille tilauksen mukaan.

Pääsymaksut

Vapaaehtoinen tukimaksu elokuun ajan

Yhteystiedot

Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus
Kadettikoulunkatu 7, 49400 Hamina
Tiedustelut: 044 986 2225

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja evästeistä: Tietosuojalauseke